Indahnya hidup...

Indahnya hidup...
Saya sayang anak2 sedara saya....

Jumaat, 5 Oktober 2012

N.U.H.A.

Bersahabat sebenarnya satu kebahagiaan yg tak boleh
Diungkapkan dengan kata-kata....
sangat indah...
Sangat suci....
Sangat menggembirakan....
Aku sayang hampa.....



Sebenarnya....
Kalau nak diikutkan,kita baru je kenal kt bumi merbok...
Usia persahabatan kita baru 3 tahun...
Tapi aku rasa kita mcm dah kenal 30 tahun...
Agak2 kan,over x???
Hehehehehehehehehehe......

Kalau nak bercerita...
100 blog pun xhabis dgn ceritera kisah kita...
Sepanjang 3 tahun diploma ni....
Tapi aku nak jg hampa taw...
Aku sayang hampa sgt2....


Terima kasih nadia....
Sebab selalu ada...
Bila aku memerlukan seseorang...
Bila aku rasa mcm nak teqiyak sepanjang hari...
Bila aku rasa mcm nak luahkan segala-galanya...
Bila aku rasa aku kena study lebih utk faham subjek tu...
Bila aku rasa teringin nak makan something...
semuanyalah...
Terima kasih,terima kasih,terima kasih....


Terima kasih Azie...
Sebab selalu wt aku gelak kuat2....
Sanggup tak tidur sama2 dgn aku,
time dok umah sewa...
Sebab nak baca novel...
Sudi telefon aku,
Semata-mata nak suruh aku luahkan...
Nak suruh aku teqiyak kt hg...
Rahsia tu,hanya hang yg taw....
Aku hargai semua benda yg hg dh buat utk aku...
Terima kasih sebab wat aku lebih menghargai diri aku...
Terima kasih sebab tahan dgn aku...
Sensitifnya aku,marah aku....
Semua hang tahan...
Terima kasih sgt2 taw.....


Terima kasih umi...
Sebab ajar kami lebih byk utk bersabar...
Sebab buat kami lebih pandai menjaga hati orang lain...
Terima kasih sebab sudi kawan dgn kami...
Sudi tumpangkan kami....
Sudi ketawa dan menangis dgn kami....
Kami doakan kebahagiaan ampa....
Walau dengan siapa pn jodoh ampa...
Kami tak halang....
Kami doakan yg terbaek....
:-)




Walau apa pun yg terjadi lepas ni....
Walau ke mana pun kaki melangkah....
Aku tetap ingt hampa...
Sebab dgn hampa ja aku boleh jadi diri aku yg sebenar...
Ketawa kuat2,bagai tak da yg dengaq...
Teqiyak mcm xkan habis airmata ni...
Moody mcm xkan ada penyelesaian utk problem tu...
Dan merajuk mnta hampa pujuk.....
Heheheheeheheheheehee.....


Terima kasih sebab buat aku percaya yang...

"Sebuah persahabatan yg indah itu...
Tidak memerlukan
wang yg berjuta-juta...
Kecantikan yg dibangga-bangga....
Juga kepentingan diri kita....
akan tetapi...
Sudah memadai dgn...
Keikhlasan,kesucian serta 
Kelapangan masa yg membuatkan kita...
Lebih menghargai diantara satu sama lain...."





SEMOGA PERSAHABATAN KITA...
KEKAL HINGGA SYURGA...
INSYAALLAH....!!!

(Nadia,Mizah,Umi,Azie....)


LUV
CikNuha


Tiada ulasan: